Wat heeft Theater Voetzoeker nog te bieden? 

Workshop clownerie

Clownerie is een eerlijk en interactief spel met het publiek. De clown leeft in het moment en reageert van binnenuit op de buitenwereld.
Hierbij gebruikt hij zijn gevoelens en zijn emoties. Zijn spel is gebaseerd op associatie en improvisatie, alles is een avontuur. 

De clown is puur en authentiek. 

 

De clown is ontwapenend. 
Met zijn rode neus laat hij zien dat niets juist hoeft te zijn, waardoor contact aangaan makkelijker wordt. En dat is net zo waardevol voor de dementerende persoon die zich opgesloten voelt in zijn onvermogen tot contact en zich realiseert dat zijn contact steeds minder voldoet aan de standaard norm. 


Uit die cocon van eenzaamheid willen wij hen bevrijden.

 

Contactclownerie 
 

bij personen met dementie
 

Lichaamspercussie

Lichaamspercussie is pure ritmiek met als voornaamste instrument: ons lichaam!

Met de nodige concentratie en coördinatie bouwen we een volwaardig orkest met veel geklap, geklepper, geknipper, voetenwerk, maar vooral een flinke dosis swingplezier!

Een aanrader voor iedereen die zich graag wil uitleven op een leuke en originele ritmische choreografie!

Coaching

Heb je een voorstelling en ben je volop in het creatieproces? Is het vastgelopen en heb je hulp nodig? Theater Voetzoeker biedt coaching aan.
We sleutelen aan de tekst, werken aan 'timing', plaatsen de scènes en scherpen de visuele details aan zoals beweging en mimiek.

Schoenpoetsanimatie

Zoekt u een ludieke en originele animatie voor uw evenement? Theater Voetzoeker biedt een mobiele animatie op (schoen-)maat. Een ietwat gek schoenmakerspersonage loopt rond met zijn schoenpoetskar. Steeds op zoek naar te herstellen herenschoenen, damesschoenen, kinderschoenen, sportschoenen, sandalen... desnoods pantoffels!

 

 

 

 

 

 

Clownsanimatie

De clown, steeds op zoek naar avontuur en naar zichzelf, geeft uw evenement een warme sfeer, een flinke dosis humor en een vleugje ontroering. Centraal staat improvisatietheater:  niets ligt vast, niets is voorspelbaar.

Hilariteit en amusement verzekerd!

Volg Theater Voetzoeker: 

  • Facebook Social Icon

© 2018 Sarah Peters